Friends link: mackage leather trim trench coat doudoune canada goose femme canada goose hybridge jacket womens where to buy canada goose kensington parka
Lees de overeenkomst tussen gebruiker en Astrolife goed door - Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Astrolife

Astrolife.nl stelt zichzelf als taak deze dienstverlening en adviseurs op één centrale plek te presenteren. Daarnaast ondersteunt Astrolife.nl freelance adviseurs / experts in het opstarten van hun eigen telefonische adviesdienst. Terugbetaling van service vergoedingen zijn uitgesloten. Door het gebruik van deze service gaat de beller akkoord met deze voorwaarden. Voor de telefoontjes naar de hotline wordt betaald. Het betreffende tarief staat bij de telefoonnummers vermeld. Personen onder 16 jaar zijn van het gebruik van deze service uitgesloten. Deze telefonische service is bedoeld als vrijblijvend advies. Terugbetaling van service vergoedingen is uitgesloten. Voor de persoonlijke coaching is Astrolife.nl niet verantwoordelijk. Onze persoonlijke experts zijn leden van Astrolife.nl. Een service om experts en klanten samen te brengen.

Astrolife.nl is geen branche vereniging maar een dienst en een netwerk voor experts. Onze aangesloten experts zijn leden van Astrolife.nl en hebben een gerichte levens ervaring opgedaan. Daarnaast zijn al onze telefonische adviseurs (experts) professionele mensen, met een zeer ruime levenservaring. Astrolife.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor adviezen die door adviseurs of experts gegeven worden. Alle adviseurs werken op zelfstandige en onafhankelijke basis.